Nagehan vurdu 1. olduk

Büyükşehir`in milli boksörü Nagehan Gül, ülkemize bir altın madalya daha kazandırdı

Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı boksörü Naghan Gül, İstanbul´da yapılan Uluslar arası Ahmet Cömert Boks Turnuvası´nda tüm rakiplerini yenerek 1. oldu. Nagehan´ın bu başarısı Türkiye´nin turnuvayı ilk sırada kapamasında önemli rol oynadı.

 

HİNDİSTAN, KANADA VE RUS, TUŞ OLDU
Dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda sporcunun katıldığı 22 nci Ahmet Cömert Boks Turnuvası İstanbul´da yapılan müsabakalarla sona erdi. 5 gün süren şampiyonada ülkemizi 11 erkek olmak üzere toplam 20 boksör temsil ederken, bu sporcuların arasında Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı boksörü Nagehan Gül´de yer aldı. 57 kiloda mücadele eden Gül, ilk maçında Hindistanlı rakibini 17-2 teknik nakavt ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Kanadalı rakibini 18-5 gibi net bir skorla geçen Nagehan Gül, finalde Rus rakibi Gorshekova Elena´yı  25-11 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Nagehan´ın yanı sıra toplamda 10 altın madalya kazanan Türkiye, bayanlar ve erkekler kategorisinde birinci oldu. Erkeklerde ikinciliği Küba kazanırken, Ukrayna ekibi ise üçüncü oldu. Bayanlarda Rusya ikinci, Macaristan milli takımı da üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başaran takımlar oldu.

SIRADA FRANSA, HEDEFTE DANİMARKA VAR
Ülkemize ve Büyükşehir Kağıtspor Kulübü´ne birçok madalya kazandıran Nagehan Gül, bu şampiyonanın ardından Avrupa Kupası için hazırlıklarına ara vermeden devam edecek. Avrupa Şampiyonası´na hazırlık olarak nitelendirilen Avrupa Kupası müsabakaları Haziran ayı içerisinde Fransa´da yapılacak. Milli takımla birlikte Fransa´da ülkemizi temsil edecek olan Nagehan Gül, asıl hedefinin Ekim ayında Danimarka´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası´nda kürsüye çıkmak olduğunu söyledi. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!