Nagehan Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor

Büyükşehir Kağıtspor`un milli boksörü Nagihan Gül, Dünya Şampiyonası öncesinde Ordu`da kampa girdi

Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı bayan boksörü Nagehan Gül, Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Son günlerde sürekli olarak kamp ve maç yapan Gül, şimdide Hindistan´da yapılacak Dünya Boks Şampiyonası öncesinde, milli takımla birlikte Ordu´da ikili kampa katıldı.

  

HİNDİSTAN ÖNCESİ ORDU´DA
Türkiye Bayan Boks Milli Takımı, 15 Kasım tarihinde Hindistan´da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor. Milli takımın en büyük kozlarından biriside Büyükşehir Kağıtspor´un 57 kiloda mücadele eden başarılı sporcusu Nagehan Gül. Ay yıldızlı forma altında birçok başarılı sonuca imza atan Gül, milli takımın Ordu kampına da davet edildi. Ordu´da Kazakistan milli takımı ile birlikte ikili kamp hazırlıkları ile Dünya Şampiyonasına hazırlanan boks milli takımımız, Hindistan´dan madalyalarla dönmeyi hedefliyor. Ordu´da Büyük Anadolu Otelinde konaklayan Bayanlar Boks Milli Takımının antrenörlüğünü Selehattin Başaran yapıyor. 

8 EYLÜL´DE DÖNECEK
25 Eylül tarihinde başlayan Ordu kampı, 8 Ekim tarihinde son bulacak. Kamp dönüşünde şehrimize dönecek olan Nagehan Gül, milli takımın başka bir kamp programı olmaması halinde, Dünya Şampiyonası hazırlıklarını ilimizde sürdürecek. Nagehan´dan Hindistan´da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya beklediklerini ifade eden Büyükşehir Kağıtspor Boks Takımı Antrenörü Recep Özkar, Nagehan´ın kamp programı dışındaki çalışmalarını Kocaeli´nde sürdüreceğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!