Müteahhitlerimiz cesaretli olsun

Başkan Karaosmanoğlu İTO yönetimini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu İzmit Ticaret Odası Başkanı Zeytinci ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan, müteahhitlerin biraz daha atik ve cesaretli olmalarını istedi.

İTO YÖNETİME ZİYARET
Başkan Karaosmanoğlu`nu ziyareti sırasında, Zeytinci ile birlikte İTO Meclis Başkanı Şaban Sarıgülle, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları H. İbrahim Keleş, Burhan Kasım, Muhasip Üye Mustafa Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri Halid Kodal, Necmi Bulut, Cafer Kozluca, H. İbrahim Şişman, Aykut Bozkurt, Cengiz Erçin, Seyfettin Hamzaoğlu ve Genel Sekreter Ersan Ertoptamış da hazır bulundu.  

 

“İHALELERİ ALMALARINDAN MEMNUN OLURUM”
Belediyenin yatırımları hakkında genel bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kısa sürede çok iş yaptıklarını ifade etti. Hazırlattıkları 280 projeyi hayata geçirmeye başladıklarını belirten Karaosmanoğlu, “Biz yaptığımız ihaleleri Kocaelili müteahhitler alsın isteriz. Fakat yeni ihale yasası meydanda. Kocaelili firmaların ihalelere birleşip girip ihaleleri almalarından memnun olurum. Bunun için müteahhitlerimiz biraz cesaretli, biraz atik olsunlar. Esnaf ve müteahhitlerimizden anlayış ve cesaret bekliyorum” dedi.

“BARAJIN BORCU 80 YILDA BİTER”
İTO yönetim kurulu üyeleri Başkan Karaosmanoğlu`na Yuvacık Barajı`nı özelleştirelim önerisinde bulundu. Yuvacık Barajı için bu ay Hazinenin 8,5 trilyon ödediğinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, barajın borcunun ancak 80 yılda biteceğini söyledi. Yeniden yapılandırılan faizlerin kalkması halinde bile borcun 30-40 yılda biteceğini belirten Karaosmanoğlu, bu ay Hazine tarafından Büyükşehir payından 12 trilyon lira kesildiğini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!