“Müteahhide ceza kesin”

Öğren şikayet etti, Karaosmanoğlu talimat verdi

Kocaeli`ni karış karış gezmeye, sorunları ve yapılan çalışmaları yerinde görmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, incelemelerini bu kez de Kandıra`da sürdürdü. Bayram arifesinde yağmura aldırmadan Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra`da gerçekleştirdiği çalışmaları denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, işini layıkıyla yapmayan müteahhidin şartnameye uygun olarak cezalandırılmasını istedi.

İLK DURAK KANDIRA BELEDİYESİ
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Mahir Yıldırım`la birlikte gerçekleştirdiği ilçe turuna Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren`i makamında ziyaret ederek başladı. Mevcut çalışmalarla ilgili kısa bir brifing veren Başkan Öğren, “Akçakoca Katlı Otopark ve Kültür Merkezi`nin hafriyat çalışmalarında İSU ve PTT hatları sorun oldu. İSU hattını çok kısa sürede dışarı almasına rağmen, PTT`nin çalışması bir iki hafta alacak. Terminal binası ihalesi tamamlandı. İşi alan firmaya bayram sorası yer teslimi yapılacak” şeklinde konuştu. 

 

ÖĞREN`İN ŞİKAYETİ
Sanayi çarşısında İSU tarafından yürütülen yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarında ana hattın bittiğini belirten Öğren, pazar yeri çevre düzenlemesi kapsamında oyun sahasını yapan firmanın işi zamanında yapmadığını söyledi. Bunun üzerine Başkan Karaosmanoğlu, Park Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan`ı arayarak müteahhit hakkında bilgi aldı. Karaosmanoğlu işini layıkıyla yapamayan firmaya şartname gereği ceza kesilmesi talimatını verdi.

“İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”
Başkan Karaosmanoğlu brifingin ardından Akçakoca Katlı Otopark ve Kültür Merkezi inşaatı, meydan düzenlemesi ve Kandıra Mezarlığı`nda yürütülen çalışmalarını yerinde görmeye gitti. Ardından halkın arasına karışan ve kısa bir süre esnaf turu gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra ve sahilleri ile ilgili hazırladığı projeler tamamlandığında ilçenin çehresi değişecek, Kandıralılar yıllar sonra önemli hizmetler almanın mutluluk ve keyfini yaşayacak” dedi.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!