Muhtarlarla Derince turu

Başkan Karaosmanoğlu ilçeyi karış karış gezdi, yapılan ve yapılacak çalışmaları yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün Derince´de incelemelerde bulundu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Eryürek ve muhtarlarla birlikte mahalleleri gezen Başkan Karaosmanoğlu, hem muhtarları dinledi hem de Büyükşehir tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleme imkanı buldu.

 

 

 

 

ÖNCE MUHTARLARLA KAHVALTI
Başkan Karaosmanoğlu´nun Derince turu, 60 Evler Öğretmenevinde sabah saatlerinde gerçekleştirilen kahvaltıyla başladı. Derinceli mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya, Hamiyet Kağıtlı (Yavuz Sultan Selim), Osman Koçyiğit (Çenedağ), Methi Atlan (Deniz), Mustafa Olgun (Dumlupınar), Mehmet Özdemir (Yenikent), Cevat Aygün (Sırrıpaşa), Ömer Ok (Mersincik), Ali Kanur (Fatih), Abdullah Sarıoğlu (Çınarlı aza), Abdallah Sılaoğlu (İbni Sina aza) katıldı.

ŞAHİN TEPESİ, MASAL ADASI
Mahallelerdeki inceleme ise Yavuz Sultan Mahallesinden start aldı. Şahin Tepesi olarak adlandırılan bölgenin bütünüyle projelendirilmesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, beraberindekilerle daha sonra sahile geçti. Masal Adası projesini anlatan Derince Belediye Başkanı Bulut, projenin yakın bir zamanda hizmete açılacağını ifade etti. Karaosmanoğlu ise projeyi beğendiğini dile getirdi.

 

UZUN YILLAR İHMAL EDİLDİ
Öğle saatlerine kadar devam eden incelemelerde sonraki duraklar, ıslah çalışmalarının yürütüldüğü Çenedere ile D-100 üzerinde tünel çalışmasının yapıldığı bölge oldu. Derince´nin uzun yıllardır ihmal edildiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu yapılan yatırımlarla Derincelilerin daha da refaha kavuşacağını söyledi. İlçe turunda ayrıca muhtarların görüş, istek ve önerileri de not edildi.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!