Muhtarlara modern bina

Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Derneği`ne yaptırdığı binayı hizmete açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fuar alanı içinde yenilediği ve modern bir yapıya kavuşturduğu Kocaeli Muhtarlar Derneği´nin binasını törenle hizmete açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarlığın vatandaşa verilen hizmetin ilk ayağı olduğunu belirtti.

BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR
Fuar sahası içinde yenilenerek, modern bir yapıya kavuşturulan Kocaeli Muhtarlar Derneği´nin açılış törenine çok sayıda muhtar katıldı. Dernek Başkanı İsmail Şişman, Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlara verilen önem ve desteğe teşekkür etti. İsteklerinin hiçbir zaman geri dönmediğini anlatan Şişman “Büyükşehir Belediye Başkanımız, gece gündüz, acımızda sevincimizde, hizmetlerimizde, 24 saat bizimle. Bir gün bizim isteklerimize karşı çıkmadı. Kocaeli muhtarları adına kendisine teşekkür ediyoruz. Bu binayı bize hazırlaması, ayrı bir mutluluktur. Fazla söze ne gerek, eser ortada” dedi.

ÇALIŞTI, KOCAELİ DEĞİŞTİ
Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Onursal Başkanı ve Lunasan´ın sahibi Mustafa Pehlivan ise konuşmasında Kocaeli´nin çok değiştiğini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun göreve geldiği günden beri büyük bir özveriyle görev yaptığını anlatan Pehlivan, “Çalışınca neler olduğunu gördük. Bakın Kocaeli tamamen değişti. Altyapısı, üstyapısı yeni şekil kazandı. Biz 22 yıldır hizmet etmeye uğraşıyoruz. Bakın Başkanımız bir çırpıda ne güzel işler yaptı” diye konuştu.

“MUHTARLAR ELİMİZ, KOLUMUZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yaptığı konuşmada, muhtarlıkların vatandaşa hizmet açısından ilk basamak olduğunu dile getirdi. “Sizler, bizlerin eli, kolu, sesisiniz” diyen Karaosmanoğlu, “Hizmetin ilk ayağı çok önemlidir. O ayağı yanlış atarsanız vatandaş devletine küser. Sizin rahat etmeniz, modern çağa ayak uydurup, vatandaşa hizmetin en iyisini vermeniz gerekir. Vatandaşın mutluluğu bizim onurumuzdur” şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu daha sonra Pehliven ve Şişman ile birlikte binanın kurdelesini kesti. Hem Şişman, hem Pehlivan Başkan Karaosmanoğlu´na birer plaket verip, teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!