Muhalefetten Başkan´a destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, siyasi partileri ziyarete başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, iki yıllık çalışmalarla ilgili yaptığı bilgilendirme toplantısının ardından, siyasi partilerin il ve merkez ilçe teşkilatlarını gezmeye başladı. Karaosmanoğlu, muhalif parti teşkilatlarına yaptığı ziyaret sırasında çalışmalarla ilgili bilgi verirken, onların görüş ve önerilerini alıyor.

MHP´DEN SAPANCA UYARISI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Kırlı ve Zekeriya Özak eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak MHP Merkez İlçe Teşkilatı´nı ziyaret etti. MHP Merkez İlçe Başkanı Derya Dillioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sapanca, kentsel dönüşüm, güreş sporu, Eşme, ulaşım konularını görüştü. Başkan Karaosmanoğlu, kentte yapılacak hizmetler konusunda her kesimden destek almayı hedeflediklerini dile getirerek, her türlü öneriye açık olduklarını söyledi. Karaosmanoğlu, Eşme´nin imar planlarının henüz tamamlanmadığını, bu nedenle burada çalışma yapamadıklarını, altyapısından su çıktığı için özel bir kolektörle sorunu çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

KÖRÜ KÖRÜNE MUHALEFET YOK
Başkan Karaosmanoğlu, MHP il Başkanlığı´nı ziyareti sırasında İl Başkanı Ruhi Çavdar tarafından karşılandı. Görüşme sırasında taktirlik olayları alkışladıklarını belirten Ruhi Çavdar, “Yapılan iyi ve olumlu işleri alkışladığımız gibi, yanlışları da acımasız bir şekilde eleştiririz. Yaptığınız işleri gerek basından takip edip, gerekse yerinde görüyoruz. Kocaeli için yapılacak her türlü olumlu icraatlarda hep yanınızda oluruz. Körü körüne muhalefet yapmıyoruz” dedi.

DİLOVASI´NDAN DA SORUMLUYUM
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´da ziyaret sırasında yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Altyapı gerçekten çile. Gebze de hiç alt yapı yoktu. Bütün cadde ve sokaklarla, dere ıslah çalışmalarını bu ilçemizde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası´nda yapımı devam eden çöp deponi alanında ise tepkilerin yersiz olduğunu belirterek, yapılan tesisin modern bir tesis olduğunu ifade etti.

KOCAELİ KAZANMALI
Eleştirilerin yapıcı ve yol gösterici olmasını isteyen Başkanı Karaosmanoğlu, “Demokrasilerde siyasi partiler vazgeçilmezler. O yüzden her siyasi parti demokratik ortamlarda olacaktır. Var olmalıdır ve demokratik olarak düşüncelerini ifade etmelidir. Seçimle iş başına gelen bizler de onların fikirlerinden istifade etmeliyiz. Bütün siyasi partilerden beklediğimiz yapıcı muhalefet. Bizi hep tenkit etsinler, hep olumlu tenkit etsinler, yani edilen tenkitten Kocaeli bir şey kazansın. Birbirimize yaptığımız tenkitlerle Kocaeli´nin kazanımı artmalı” diye konuştu.

CHP´YE ZİYARET
CHP İl Başkanlığı´nı da ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Cevdet Barış ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bu ziyaretinde Kandıra´da yapılan turizm yatırımlarına değinen Karaosmanoğlu, Kandıra´da kurulan Hayat Kurtarma Timi sayesinde bir çok can kurtarıldığını, İstanbul´un bile bu projeyi örnek aldığını söyledi. Kocaeli Büyükşehir olmalarının kente büyük kazanç sağladığını ifade eden Karaosmanoğlu, kaçak yapının önüne geçtiklerini, yapılacak geçitlerle D-100 üzerinde ulaşımı büyük oranda rahatlatacaklarını, altyapı çalışmalarınhda büyük aşama kaydettiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, su borularının yenilenmesi ile büyük bir çilenin sona erdiğini ifade ederken, isteyen siyasi partiye teknik sunum yapmaya hazır olduklarını söyledi. CHP il Başkanı Cevdet Barış ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederken, yapılan nezaket ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!