Müftü´den Başkan´a davet

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle makamında ziyaret etti

Kocaeli Müftüsü Hikmet Kutlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek 13 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerine davet etti. Ziyarette Kutlu Doğum Haftası Komite üyeleri Ahsen Okyar (Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı), Selim Akdağ (Din Görevlileri Dernek Başkanı), Şener İnce (Türk Diyanet Vakıf Sen Üyesi), H. İbrahim Keleş (İTO Yönetim Kurulu Üyesi) ve Hüseyin Öziri (Genç Kocaeliler Derneği Genel Sekreteri) hazır bulundu.

KONFERANSA DAVET
Ziyarette sırasında konuşan Kocaeli Müftüsü Hikmet Kutlu, çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Kutlu, “Peygamber efendimizin dünyaya gelişini müjdeleyen Kutlu Doğum Haftası kapsamında, 13 Nisan Perşembe günü Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Özcan tarafından ‘İslam`da Aile ve Çocuk Sevgisi` konulu konferans verilecektir. Saraybahçe Dolphin Kültür Merkezi`nde düzenlenecek konferansta izleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

“ETKİNLİKLER GÜZEL”
Başkan Karaosmanoğlu da Müftü Kutlu`nun ziyareti ve Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine daveti nedeniyle teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, “İslam alemi için en önemli günler arasında yer alan Kutlu Doğum Haftası`nın bu kadar geniş çaplı etkinlikle kutlanması çok güzel. Bu tür etkinlikler, insanlarımıza manevi haz veriyor. Yapılan bu etkinlikler yeni nesile manevi duyguların aşılanmasını sağlıyor” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!