Müftüden anlamlı ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mübarek Ramazan ayının başlaması nedeniyle İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker´i ziyaret etti.

Beraberinde Müftü Yardımcıları Bayram Erdoğan ve Nedim Özkal ile birlikte başkanlık makamına gelen Müftü Hikmet Kutlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Ramazan ayında gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile ilgili olarak Başkan Vekili Şeker`e bilgi verdi.

DESTEĞE TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi`nin Kocaeli`ndeki camilere her zaman destek olduğunu söyleyen Müftü Kutlu, bu nedenle başta Başkan Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiklerini ifade etti. Kutlu ayrıca Başkan Vekili Şeker`e, “Peygamberler Tarihi” adlı kitabı hediye etti. Şeker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.