Miniklerden bale şov

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Müdürlüğü Bale Bölümü öğrencileri hünerlerini sergiledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Müdürlüğü Bale Bölümü öğrencilerinin yıl sonu resitali muhteşem bir gösteriye sahne oldu. Süleyman Demirel Kültür Merkezi´ni dolduran insanlar, minikleri ayakta alkışladı.

MİNİKLERİN BÜYÜK HÜNERİ
Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Müdürlüğü Bale Bölümü´ne yetenek sınavı ile 5 yaşında alınan ve 9 yıl süreyle eğitim gördükten sonra mezun olan minik balerinler, mezun olmadan hünerlerini sergiledi. Bale Bölümü´nde eğitim gören ve hazırlık sınıfından 7. sınıfa kadar olan öğrencilerin 100 kişilik gösteri grubu, 20 ayrı figürden oluşan gösterilerini adeta yıl sonu resitaline dönüştürdü. Her sınıfın kendi grupları ile yaptığı gösteri, salonu dolduranları adeta büyüledi.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Süleyman Demirel Kültür Merkezi´nde yıl sonu resitalini çoğunluğu velilerden oluşan çok sayıda kişi izledi. Konservatuar Müdürlüğü Bale Bölümü sorumlusu Nermin Şenses ve bale öğretmeni Gamze Bilen´in hazırladığı gösteride minik balerinler modern dans ve klasik bale gösterileri sundu. Nermin Şenses gösteri sonunda yaptığı açıklamada Eylül ayında yapılacak olan yetenek sınavı ile 5 yaşındaki çocuklardan yeni hazırlık sınıfı oluşturacaklarını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!