Miniklerde şampiyon Demirspor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen minikler futbol turnuvasını, yine geçen yılın şampiyonu Demirspor kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kültür, Sanat ve Spor Günleri kapsamında yer alan minikler futbol turnuvası sona erdi. Final maçında Büyükşehir Kağıtspor´u 2-1 mağlup eden Demirspor şampiyonluğa ulaştı.

SEVİNÇ VE GÖZ YAŞI BİR ARADA
16 Haziran tarihinde başlayan Kurtuluş Kupası Minikler Futbol Ligi müsabakaları Yahya Kaptan Barkın Spor Tesislerinde yapılan final karşılaşması ile son buldu. Final karşılaşmasında Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor takımını 2-1 mağlup eden Demirspor takımı, turnuvanın şampiyonluğunu elde etti. Lacivert Mavililer, karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşadı. Büyükşehirli futbolcuların ise oldukça üzgün oldukları görülürken, bazı futbolcular gözyaşlarını tutamadı.


 
3. KOCAELİSPOR
KYÖD Sporla Kocaelispor arasında oynanması gereken üçüncülük maçı, KYÖD Spor takımının sahaya çıkmaması nedeniyle 3-0 Kocaelisporun hükmen galibiyetiyle tamamlandı. Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verildi. Törene ligde mücadele eden takımların büyük bir kesimi katılırken, protokolün ilgisi de oldukça fazlaydı.

DESTEĞE DEVAM
Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, KASKF Başkanı Rafet Kırgız, Kürek İl Temsilcisi Turan Yalçınkaya, Hakemler Derneği adına Turgay Dönmez, İl Hakim Kurulu Başkanı Orhan Gönen, Suadiye Belediyespor Teknik Direktörü Necip Öztaş ve çok sayıda davetli ile sporcu velisi kapanış töreninde hazır bulundu. Sait Karaçorlu yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl birçok spor etkinliğine imza attıklarını, spora ve sporcuya olan desteklerinin süreceğini söyledi.

DEMİRSPOR 2 – BÜYÜKŞEHİR 1
SAHA: Barkın Spor Tesisleri
HAKEM: Utku Yılmaz
DEMİRSPOR: Abdülbaki ***, Batuhan ***, Yiğit Ali ***, Bertuğ *** (Anıl **), Hakan **, Yiğithan **, Melih ***, Taha ***
BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR: Tayfun ***, Volkan **, Şeref ** (Baran **), Burak ** (Emre ***), Caner ***, M. Ali ***), Fatih **, Sedat ***
GOLLER: Melih (2), Caner

Bizi;
sosyal medyada takip edin!