“Minik Yalancı”yı minikler çok beğendi

Şehir Tiyatroları´nın en ünlü çocuk klasikleri arasında gösterilen Pinokyo prömiyer yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının günlerdir büyük bir heyecanla hazırlandığı Pinokyo adlı çocuk oyunu, dün prömiyer yaptı. Biletleri günler öncesinden tükenen Pinokyo, farklı yorumu ve danslarıyla minik seyircilerinden tam not aldı.

TÜM KOLTUKLAR DOLDU
Sezonun en iddialı çocuk oyunları arasında yer alan Pinokyo`nun ilk gösterimini, TBMM ve Hakkaniye İlköğretim Okulu`nun yanı sıra ve İlkadım Kreşi öğrencileri de izledi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi Büyük Salonu`nun tüm koltuklarını dolduran çocuklar, oyunun sonunda tüm kahramanları ayakta alkışladı.


 
MERAKLI PİNOKYO
Carlo Gollodi`nin en ünlü çocuk klasikleri arasında yer alan Pinokyo adlı eseri yönetmen Veysel Sami Berikan tarafından oyunlaştırıldı. Oyunda  yalanları, tembellikleri ama en önemlisi sınırsız merakı ile çeşitli insanlarla tanışıp, her birinden bir şeyler öğrenen Pinokyo`nun başından geçenler anlatıldı. Ancak minikler bu defa karşılarında yalan söylediğinde burnu uzayan kuklayı ve ona yardın eden perileri bulamadı. Şehir Tiyatroları oyunu olağanüstülüklerle değil, olağan hayat maceraları ile sundu.

SPONSOR ÜLKER
Bu arada oyunun sponsoru olan Ülker, prömiyer sonrası SDKM fuayesinde minik öğrencilere meyve suyu ve bisküvi ikramında bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!