Minik karatecilerden 1 altın, 2 bronz

Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, İzmir´deki şampiyonadan 3 madalya ile döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu minik karateciler, Türkiye Karate Federasyonu tarafından İzmir`de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası`nda 1 altın, 2 bronz madalya kazanarak gelecek için umut verdi.

1500 SPORCU KATILDI
İzmir Akıncılar Spor Salonu`nda yapılan ve tüm illerden bin 500 karatecinin katıldığı şampiyonada birincilik kürsüsüne çıkan tek sporcumuz Erman Eltemur oldu. Eltemur 45 kg`da altın madalyanın sahibi olurken, Toygun Akyıldız ve Kadir Akyüz de kilolarında bronz madalya kazandı.

“TECRÜBE KAZANIYORLAR”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor`un 14 sporcu ile katıldığı şampiyonayı değerlendiren Antrenör Timur Doğan, sporcularının tecrübe kazandıklarını belirterek, “İleride onlardan büyük başarılar bekliyoruz. Geleceğin Haldun Alagaşları olmamaları için hiçbir nedenleri yok. Hepsi hırslı, hepsi çalışkan ve hepsi yetenekli. Bu nedenle onlardan çok umutluyuz” dedi.

İSTANBUL`A GİDECEKLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu karateciler 8-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul`da yapılacak olan uluslar arası nitelikte bir turnuvaya katılacak.
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Judo takımı da 7-9 Ekim tarihleri arasında Mersin`de yapılacak olan 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası`na 9 sporcu ile madalya arayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!