Minik Dualar “kabul oldu”

Fuarda sahne alan Minik Dualar Grubu, ilahilerini Kocaelili minikler için söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuardaki konserler zincirini dün akşam farklı bir etkinlikle sürdürdü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuardaki konserler zincirini dün akşam farklı bir etkinlikle sürdürdü. “Teşekkür Ederim Allah´ım” adlı albümüyle tanınan Minik Dualar Grubunun minik üyeleri, Güneş Sahnesinde Kocaeli seyircisi ile buluştu.

FUARDA MİSTİK RÜZGAR
Yaşları 5 ile 11 arasında değişen ve 10 çocuktan oluşan Minik Dualar Grubu, seslendirdiği birbirinden etkili ilahilerle fuarda mistik rüzgarlar estirdi. 1.5 saat boyunca “Teşekkür Ederim Allah´ım” adlı albümlerinden ilahiler okuyan minik sanatçılara, grubun kurucusu ve ses sanatçısı Ertuğrul Erkişi de eşlik etti.

ÇOK SAYIDA ÇOCUK
Konserde en büyük ilgiyi grubun en küçük üyesi olan 5 yaşındaki Yalım görürken, konser nedeniyle dinleyici profilinde hayli değişikliğin yaşandığı gözlendi. Saat 21.00´de başlamasına rağmen, konseri çok sayıda çocuk takip etti. Fuara büyükleriyle gelen minikler, grubun söylediği ilahilere sık sık eşlik etti.


Bu arada konserin ardından grup üyeleri, “Teşekkür Ederim Allah´ım” adlı albümlerini Büyükşehir Belediyesi´nin kurduğu kitap fuarında hayranları için imzaladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!