“Minik” Başkanın talimatları tamam

Karaosmanoğlu, 23 Nisan`da koltuğunu bıraktığı Pınar`ın okuluna laptop ve projeksiyon makinesi gönderdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda koltuğunu bıraktığı Bekirpaşa Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğrencisi Pınar Yıldız´ın “talimatlarını” yerine getirdi. Minik başkanın okulu için istediği laptop bilgisayar ve projeksiyon makinesi Başkan Karaosmanoğlu tarafından temin edilerek okula gönderildi.

OKULU ZİYARET ETTİ
Talimat yerine getirildikten sonra Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu´nu ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, okul kapısında Okul Müdürü Cevat Kenar, öğretmenler, minik başkan Pınar Yıldız ve diğer öğrenciler  karşıladı. Okul Müdürü Kenar 23 Nisan´da başkanlık görevini üstlenen öğrencileri Pınar Yıldız´ın taleplerini yerine getirerek okula laptop ve projeksiyon makinesi kazandıran Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.


 
EN DEĞERLİ YATIRIM
Başkan Karaosmanoğlu da “İnsanlar için yapılan en değerli yatırım geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için yapılan yatırımdır. Ben de 11 yıl öğretmenlik yaptım. Ülkenin eğitim sorunlarına uzak biri değilim. Elimizden geldiği kadar eğitime katkı vermek ve çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak zorundayız” dedi.

GAZİ LİSESİ´NE DE
Başkan daha sonra 1986 yılında öğretmenlik hayatını noktaladığı Gazi Lisesi´ne geçti. Okul müdürü Zeki Kalaç ve eski öğretmen arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, kentin gündemine ilişkin konularda eski mesai arkadaşlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

GEBZE´YE DE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Başkan Karaosmanoğlu, önceki gün ayrıca Gebze Mevlana Mahallesindeki Gazi İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Karaosmanoğlu, geçtiğimiz Öğretmenler Gününde okulun öğretmenler odası için verdiği teşrifat sözünü de yerine getirdi. Karaosmanoğlu Büyükşehir tarafından yeniden dizayn edilen Öğretmenler Odasında bir süre dinlenerek öğretmenler ve okul müdürü ile sohbet etti. Öğretmenler yenilenen odaları için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!