Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası`ndan Şeker`e ziyaret

İzmit Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Hasan Güçtekin ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kurt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker`i makamında ziyaret etti.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Hasan Güçtekin, İzmit`teki ulaşım ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Vekili Şeker`e bilgi verdiklerini belirterek, “Ulaşım ile ilgili çalışmalarımızı ve gördüğümüz eksiklikleri dile getirdik. Büyükşehir Belediyesi`nin ulaşım sorununa köklü çözüm bulma gayreti bizleri son derece mutlu etmektedir. Kentimizin büyük sorununu belediyemizle ele ele vererek çözümlenmesi için çalışacağız”  dedi.

ULAŞIM MASTER PLANI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili İlyas Şeker de “İzmit`teki ulaşım konusu ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış-verişinde bulunduk. Kentimizin ulaşım sorununu çözmek amacıyla hazırladığımız master planımızı görüştük. Büyükşehir olarak hedefimiz, halkımızın ulaşımdan en güzel şekilde yararlanmasıdır. Bu hedef için de çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!