MHP Milletvekili Durmuş´tan ilk ziyaret Başkan´a

Milletvekili olduktan sonraki ilk ziyaretini Başkan Karaosmanoğlu`na yaptı

MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret etti. Durmuş, böylece milletvekili olduktan sonraki ilk ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na gerçekleştirmiş oldu.

BAŞKAN KUTLADI
22 Temmuz Genel Seçimlerinden MHP Kocaeli Milletvekili olarak çıkan Cumali Durmuş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu milletvekilliğine seçilen Durmuş´u kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

DENEYİMLİ SİYASET ADAMI
Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumali Durmuş´un deneyimli bir siyaset adamı olduğuna dikkat çekti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili Durmuş´un parlamentodaki çalışmaları ile Kocaeli´ne büyük katkılar sağlayacağına olan inancını da dile getirdi.

İLK ZİYARET BÜYÜKŞEHİR´E
Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş da, Meclis´in tatile girmesiyle seçim bölgesine geldiğini söyledi. Milletvekili olduktan sonra ilk ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na gerçekleştirdiğini belirten Kocaeli Milletvekili Durmuş “Kocaeli´nin sorunlarını uzun ve kısa vadede nasıl çözeriz, neler yapabiliriz, Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri ve projelerine ne gibi katkılar sağlayabiliriz? Bunları konuşmak ve görüşmek üzere Başkanımızla bir araya geldik” dedi.
Görüşmenin ardından Başkan Karaosmanoğlu MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş´u kapıya kadar geçirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!