Mesleğe Büyükşehir´de başlamak büyük şans

Müfettiş Yardımcıları Kamu İhale Mevzuatı konusunda eğitime alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim seminerlerine  devam ediyor. Seminerler kapsamında dün de kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi´nde göreve başlayan müfettiş yardımcıları eğitime alındı. Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim seminerini Kamu İhale Kurumu Müşaviri Orhan Akyazı verdi. Kamu İhale Mevzuatı konusunda bilgi aktaran Akyazı, müfettiş yardımcılarının Büyükşehir Belediyesi gibi bir kurumda mesleğe başlamalarını önemli bir şans olarak değerlendirdi. Akyazı söz konusu fırsatın müfettiş yardımcıları tarafından en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini de kaydetti.

GENEL SEKRETER YARDIMCILARI KATILDI
Büyükşehir´de yapılan eğitim seminerine Genel Sekreter Yardımcıları Ersin Yazıcıoğlu ile Mustafa Çöpoğlu da katıldı. Kamu İhale Kurumu Müşaviri Orhan Akyazı müfettiş yardımcılarının 3 yıl içinde müfettiş kimliğini kazandıklarını söyledi. Müfettiş olabilmenin ön koşulunun eğitimden geçtiğini ifade eden Akyazı, “Bu süreçte Kamu  İhale Mevzuatları konusunda genç müfettişlerimizin iyi eğitim alması gerekir. İkinci aşamada ise adayların tecrübe kazanmaları için staj dönemi başlar. Ardından yapılan imtihanı başarı ile geçenler müfettiş olmaya hak kazanır” dedi.

FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRİN
Akyazı, Büyükşehir Belediyesi´nde çalışan genç müfettiş adaylarının ise önemli bir şansa sahip olduğuna dikkat çekti. Akyazı, “Büyükşehir Belediyesi gibi son derece önemli bir kurumda çalışıyorsunuz. Burada elde edeceğiniz tecrübe ve birikimler mesleki kariyeriniz için büyük önem taşıyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!