Masa tenisindeki rakiplerimiz belli oldu

Büyükşehir Kağıtspor, Avrupa Kupaları`nda Rus ve Ukrayna temsilcileriyle mücadele edecek, maçlar ilimizde oynanacak

Türkiye Masa Tenisi Bayanlar Süper Ligi´ni ilk 4 sıra içinde tamamlayıp, ilimizi ve ülkemizi Avrupa Kupaları´nda temsil etmeye hak kazanan Büyükşehir Kağıtspor´un rakipleri belli oldu. Maçlara 1. turdan başlayacak olan Büyükşehirli bayanlar, 8-9 Eylül tarihlerinde Rus ve Ukraynalı rakipleriyle ilimizde karşılaşacak. 

GURUBU GEÇERSEK, RAKİP FRANSIZ
Nanc Davis adı verilen Avrupa Kupaları´nda ülkemizi temsil etmeye hak kazan Büyükşehir Kağıtspor, Rusya´nın Victoria Moscow ve Ukrayna´nın SK Lvivska Polytechnica takımları ile karşılaşacak. Ülke puanımızın düşük olması nedeniyle şampiyonaya katılan 4 Türk takımı da maçlara 1. turdan başlayacak. Büyükşehir Kağıtsporlu bayanlar, tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan gurubu ilk sırada tamamladıkları taktirde, Fransa´nın Lille Metropole takımı ile çeyrek final öncesinde ön eleme maçı oynamaya hak kazanacak.

İKİ OYUNCU KİRALANACAK
8-9 Eylül tarihlerinde şehrimizde yapılacak olan Avrupa Kupası 8. grup maçların İzmit Kapalı Spor Salonu´nda yapılması beklenirken, Büyükşehir Kağıtspor´un hedefi ev sahibi olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak bir üst guruba çıkmak. Kura çekimiyle ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Kağıtspor yönetiminden Masa Tenisi branşı sorumlusu Süleyman Durak, “Şampiyonada kadromuzda 5 sporcu bulundurma hakkımız var. Bu maçlar için bir yabancı birde yerli sporcu kiralama hakkımız bulunuyor. Bununla ilgili araştırmaları yapıp, en kısa zamanda bu iki takviyeyi yapıp, ülkemizi ve ilimizi Avrupa´da en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” şeklinde görüş belirtti. Bu şampiyonada ülkemizi temsil edecek diğer takımlar ise, Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi.

Kura çekimi sonrasında oluşan tablo :

Bizi;
sosyal medyada takip edin!