Masa tenisinde perde kapanıyor

Avrupa Kupaları`nı garantileyen Büyükşehir Kağıtspor, sezonun son iki maçı için İstanbul`a gitti

Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi hafta sonu İstanbul´da oynanacak olan maçlarla sona erecek. Bayanlar süper liginde ilimizi temsil eden Büyükşehir Kağıtspor bugün (Cumartesi) Bursa DSİ Nilüfer, yarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

CAFERAĞA SPOR SALONU´NDA
Masa Tenisi Süper Ligine bu yıl yükselen ve ligde aldığı başarılı sonuçlarla Avrupa Kupası´na gitmeyi garantileyen Büyükşehir Kağıtspor, bugün ve yarın İstanbul´da oynayacağı iki maçla ligi tamamlayacak. İstanbul Caferağa Spor Salonu´nda bugün saat 09:00´da Bursa DSİ Nilüfer ile karşılaşacak olan lacivert beyazlılar, yarın aynı saate ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısına çıkacak.

SON MAÇLARIDA KAZANMAK İSTİYORLAR
Sezona Avrupa Kupaları hedefiyle başladıklarını belirten Antrenör Murat Kırbaç, son etap maçlarını da kazanarak ligi tamamlamak istediklerini söyledi. Avrupa Kupası maçları 5-8 Eylül 2007 tarihlerinde Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenecek bir ülkede yapılacak.