Masa Tenisi Bayan Takımı 1. lig şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, Sakarya´da Süper Lig´e çıktı

Türkiye Bayanlar Masa Tenisi 1. liginin başarılı takımlarından Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, hafta sonunda Sakarya`da oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu. Büyükşehirli bayan sporcular, önümüzdeki yıl Kocaeli`ni süper ligde temsil etmeye hak kazandı.

TÜM MAÇLARI ALDILAR
Karşılaşmalar öncesinde, Afyon Belediyespor`un ardından ligde ikinci durumda olan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, komşu ilde oldukça başarılı maçlara imza attı. Kağıtspor sırasıyla İstanbul Veteranlar MTD`yi 3-1, Türk Telekom`u 3-1, Afyon Belediyespor`u 3-0, Aydın Polisgücü`nü 3-2, Ankara Büyük Koleji de 3-0 yenmeyi başardı. Tüm rakiplerini geride bırakan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, 39 puanla şampiyon oldu ve süper lige yükseldi. 12 takımın yer aldığı Bayanlar Masa Tenisi 1. ligini ikinci olarak tamamlayan Afyon Belediyespor`da, süper lige yükselen ikinci takım oldu.

SÜPER LİGDE DE İDDİALILAR
Emel Gönüllü, Dilek Aydın, Emine Öztürk, Hilal Yamak ve Embiye Kahraman`dan oluşan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor takımı, oldukça başarılı maçlar çıkardı. Alınan sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Kırbaç, “Şampiyonluğumuzu Kocaelililer`e, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor ailesine armağan ediyoruz. Hedefimiz süper ligde de adından söz ettiren bir Kocaeli takımı olmaktır” dedi.