Masa Tenisçilerimiz Bursa´da..

Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Takımı, hafta sonu Bursa`da oynadığı 3 maçı da kazanarak 4. sıraya yükseldi

Masa Tenisçilerimiz Bursa´da ful çekti

Türkiye Masa Tenisi Bayanlar Süper Liginde ilimizi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, ligin 3. Etap maçlarını Bursa´da oynadığı maçlarla tamamladı. Oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan Lacivert Beyazlı bayanlar, ilk 4 sıra içerisine girmeyi başardı.

İLK MAÇI RAHAT KAZANDILAR
Masa Tenisi Bayanlar Süper Liginde oynadığı ilk iki etapta aldığı sonuçlarla 7. sırada yer alan Büyükşehir Kağıtspor, Bursa´da oynanan 3. Etap müsabakaları sonrasında üç basamak birden atlayarak 4. sıraya yükseldi. Bursa´da Emel Gönüllü, Emine Öztürk, Hilal Yamak ve Tunay Coşkun isimlerinden oluşan kadrosuyla mücadele eden temsilcimiz, ilk maçında Afyon Karahisar Belediyesi ile karşılaştı. Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Kağıtspor, sahadan 5-0 galip ayrıldı.

7. GİTTİK, 4. DÖNDÜK
Kağıtsporlu bayanlar, Bursa´da yapılan ikinci gün müsabakalarına ise, İstanbul DSİ maçı ile başladı. Güçlü rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Büyükşehirli bayanlar, maçı 5-2 kazanmasını bildi. Günün son maçında Balıkesir Tunç Siperi Takımı ile karşılaşan Kağıtsporlu bayanlar, bu maçı da 5-0 kazanarak, Bursa´da oynanan maçlarda ful çekmiş oldu. 12 takımın yer aldığı Masa Tenisi Bayanlar Süper Ligini ilk 6 takım arasında tamamlayıp ilimizi Nanc Davis adı verilen Avrupa Kupalarında temsil etmeyi hedefleyen Büyükşehir Kağıtspor, bu sonuçların ardından, 7. olarak gittiği Bursa´dan, 4. olarak dönmeyi başardı.

SIRADA ADANA VAR
Masa Tenisi Süper Liginin 4. etap maçları Adana´da oynanacak ve ilk yarı sona erecek. 22-23 Aralık tarihlerinde Adana´da yapılacak maçlarda, Büyükşehir Kağıtspor Bursa DSİ Nilüfer ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımları ile karşılaşacak. Adana´daki ilk yarının son ayağı maçlarını da kazanarak ilk 3 sıra içerisine girmek istediklerini belirten Antrenör Murat Kırbaç, takımına güvendiğini ve ilimizi Avrupa Kupalarında temsil edeceklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!