Masa tenisçileri Avrupa´da

Türkiye Masa Tenisi Bayanlar Süper Liginde ilimizi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, 2006-2007 sezonunu tamamladı. Son iki maçında Bursa DSİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi´ni mağlup eden lacivert beyazlılar, ligi 4 ncü sırada tamamlayarak Avrupa Kupaları´na katılmaya hak kazandı.

32 PUANLA 4 NCÜ OLDUK
Masa Tenisi Bayanlar Süper Liginin son etap maçları hafta sonu İstanbul´da yapılan maçlarla sona erdi. İlk maçında Bursa DSİ takımını 5-1 mağlup eden Büyükşehir Kağıtspor, ligin son maçında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi´ni 5-3 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçlarla puanını 32 yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ligi 4 ncü bitirdi. Ligi Çukurova Üniversitesi 40 puanla şampiyon tamamlarken, 39 puan alan Fenerbahçe ikici, 37 puan alan Eskişehir Anadolu Üniversitesi de üçüncü oldu.

SIRADA AVRUPA KUPASI VAR
12 takımın yer aldığı Masa Tenisi Bayanlar Süper Ligi İstanbul´da oynanan 8. etap maçları ile sona erdi. Sezona Avrupa Kupaları hedefiyle başlayan Büyükşehir Kağıtspor, ligi ilk 4 sıra içerisinde tamamlayıp, ülkemizi ve ilimizi Nanc Davis adı verilen Avrupa Kupaları´nda temsil etmeye hak kazandı. Yeni çıktıkları lige Avrupa Kupaları hedefiyle start verdiklerini belirten Antrenör Murat Kırbaç, bu hedefe ulaştıklarından dolayı mutlu olduklarını ve ilimizin adını Avrupa´da en iyi şekilde duyuracaklarını söyledi. Avrupa Kupası maçları 5-8 Eylül 2007 tarihlerinde Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenecek bir ülkede yapılacak.