Madalyalarıyla ziyarete geldiler

Avrupa Şampiyonası´nda derece yapan Büyükşehirli karateciler

9-12 Eylül tarihleri arasında İstanbul`da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası`nda dereceye giren Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Sporcularımızın başarılarından gurur duyduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, tüm amatör spor dallarına köklü yardımlar yapacaklarını söyledi.

“BAŞARI TESADÜF OLMAMALI”
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ve kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu kabulde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, tüm spor branşlarının desteklenmesine yönelik çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Karaosmanoğlu, sporda başarının tesadüf olmaması için çok çalışılması gerektiğini vurguladı.

DERECEYE GİRENLERE ALTIN
Başkan Karaosmanoğlu, Avrupa Şampiyonası`nda dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi. Aynı zamanda milli takım antrenörü olan Timur Doğan`ı da tebrik eden Karaosmanoğlu, “Diğer branşlara örnek oluyorsunuz” ifadesini kullandı.

Avrupa Şampiyonası`nda dereceye giren Büyükşehir Kağıtspor sporcuları:
10-12 yaş grubunda 1. Sena Bayram
13-14 yaş grubunda 1. Tuğba Yenen
15-16 yaş grubunda 2. Yunus Erşeker
10-12 yaş grubunda 3. Erman Ertimur
13-14 yaş grubunda 3. Bahar Erşeker
Büyük Erkekler grubunda 2. Mehmet Yılmaz.