Lokmanlı Köyü de asfalta kavuştu

Büyükşehir ekipleri, Kandıra´daki çalışmaları tamamlamak üzere

Yaz mevsimi başında Kocaeli`nin 1600 kilometrelik köy yollarında asfalt yama ve bakım onarım çalışması başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler, pek çok ilçe ve köyde çalışmalarını tamamladı.

KANDIRA DA TAMAMLANIYOR
Köye Hizmet Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, Gebze, Derince, Körfez, Gölcük ve Karamürsel`deki çalışmalarını sona erdirdi. Kocaeli`nin en geniş yüzölçümüne sahip ilçesi olan Kandıra`da ise bakım onarım çalışmaları bitme aşamasına geldi.

KÖY İÇİNE SICAK ASFALT
Yaklaşık 300 köyü bulunan Kandıra`nın yıllar sonra temiz bir yola kavuşan köylerinden biri de, ilçenin doğusundaki 40 haneli Lokmanlı köyü. Kandıra-Kaynarca yolu ile köy arasındaki 2 km`lik bağlantı yolunda yama çalışması yapan ekipler, köy içindeki 800 metrelik kısma ise sıcak asfalt döktü.