Lider hokeycilerin tiyatro keyfi

Buz Hokeyi Süper Ligi´nde verilen arayı değerlendiren Büyükşehir Kağıtspor, SDKM´de Oyunun Oyunu´nu izledi

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi`nde lider durumda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor takımı oyuncuları, dün akşam Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde tiyatro severlerden tam not alan “Oyunun Oyunu” adlı oyunu izledi. 

HOKEYCİLER VE PERSONEL
Dünyanın en çok sahnelenen oyunlarından biri olan Micheal Frayn`ın eseri, buz hokeyciler tarafından büyük bir keyifle izlenirken, hokeycilere Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Nurettin Arıcan ile bazı müdürlük personeli de eşlik etti. Büyükşehir Kağıtspor Hokey Takımı oyuncularının büyük bir keyif aldığı oyunu izlemeye, halen milli takım kampında olmaları sebebiyle 8 hokeycimiz katılmadı.

MİLLİ OYUNCULAR KATILAMADI
Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyi Antrenörü Tarık Göçmen, oyunu aynı zamanda artistik paten antrenörü olan eşi Rana Belkıs Göçmen ile birlikte izledi. Lige verilen arayı en verimli şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Tarık Göçmen, Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinin takımı olumlu yönde etkilediğini söyledi. Milli takımda bulunan oyuncular nedeniyle antrenmanları düşük tempoda yaptıklarını kaydeden Göçmen, milli takımdaki oyuncuların dönmesiyle tempoyu artıracaklarını vurguladı.

“ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK”
Oyun sonrası salonda hem personel hem hokeyciler bir araya gelerek ayak üstü sohbet etme imkanı buldu. Bu tür etkinliklerin sporcuları olumlu yönde etkilediğini dile getiren Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan ise, “Büyükşehir Kağıtspor Kulübü bünyesinde yaklaşık 1200 sporcu bulunuyor. Bunların hepsini bir anda tiyatroya getirmek mümkün değil. Ancak belirli aralıklarla bu tür etkinlikleri gerçekleştireceğiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!