Laf değil, hizmet üretildi

Başkan Karaosmanoğlu, milletvekilleriyle birlikte Gebze`de dernekleri gezip, sorunları dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün ve Milletvekili Eyüp Ayar ile birlikte hemşehri derneklerini gezip, sorunları dinledi. Yapılan çalışmaları da anlatan Karaosmanoğlu, Gebze´ye Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetten daha çok hizmet yaptıklarını anlattı.

HİZMETTEN MEMNUN
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze´de yaptığı haftalık çalışma ve ziyaretlerine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, Milletvekili Eyüp Ayar,Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur katıldı. Sırasıyla Gebze Elazığlılar Derneği, Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma ve Kültür Derneği ile Darıca Erzurumlular Derneği ziyaret edildi. Gidilen her dernekte yöneticiler, Gebze bölgesine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu belirterek, sorunların tek tek çözüme kavuştuğunu ifade etti.

KOALİSYONU KALDIRAMAYIZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, ziyaretler sırasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin Gebze´de büyük bir değişim yaşattığını söyledi. Yapılan yatırımların ve istikrarın devamı için seçimlerin fırsat olduğunu anlatan Ergün, “Türkiye koalisyon hükümetini kaldırmaz. Yıllarca bu yönetim denendi ve ülkeye bir şey kazandırmadı. Tek partili iktidarların döneminde yaşanan kalkınma hamleleri ortada. Ülkemiz, toplum ve çocuklarımız için tek partili iktidarların bu ülkede göreve devam etmesinde yarar var” dedi.

LAF DEĞİL, HİZMET
Dernek ziyaretlerinde sorunları dinleyerek not alan ve çalışmaları anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyasi ayırım yapmaksızın hizmet ürettiklerini dile getirdi. Yıllardan beri çürümeye bırakılmış kültür merkezi binası gibi bir çok yatırımı hayata geçirip, yeni projeler ürettiklerini anlatan Karaoasamanoğlu, “Gebze Cumhuriyet tarihinde görmediği kazar hizmet aldı. Biz lafla değil, hizmet üretiyoruz. Gebze bu hale lafla gelmedi. Yaptığımız çalışmalarla şekillendi, sorunlarının çoğunu aşmayı başardı. Daha yapacak çok işimiz var. Gebze insanca yaşanabilecek bir düzeye gelecektir” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!