Kuruçeşme´ye sentetik futbol sahası

Büyükşehir Belediyesi, Kuruçeşme`de sentetik futbol sahası yaptırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan spora ve sporcuya yapılan yatırımlar devam ediyor. Şehrin birçok yerine sentetik futbol sahaları yapan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kuruçeşme Beldesi´ne kapalı sentetik futbol sahası yaptırıyor.  

 

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kuruçeşme Spor Kompleksi ve Kapalı Futbol Sahası İnşaatı Yapım İşi adı altında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhaleyi kazanan İSDEM Yapı İnşaat tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında sahanın alt yapısı tamamlanırken, soyunma odalarının kaba inşaatı bitti. Sahanın etrafı ise istinat duvarları ile çevriliyor.

 

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Kuruçeşme Beldesi Hatipköy Caddesi üzerinde inşa edilen sahanın yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Çalışmaların tamamlanması ile saha Kuruçeşme Belediyespor Kulübü´ne teslim edilecek. Eni 30, boyu ise 50 metre olan futbol sahasında Kuruçeşme Belediyespor, antrenmanlarını yapma fırsatı bulacak. Bunun yanı sıra bölge halkı da futbol sahasından yararlanabilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!