Kuruçeşme futbol sahası tam gaz

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuruçeşme`de yaptırılan sentetik futbol sahası çalışmaları hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuruçeşme beldesinde yapımına başlanan kapalı sentetik futbol sahası çalışması tam gaz devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonrasında inşaatın yüzde 65´i tamamlandı.

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR
Kuruçeşme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Araç parkı´nın karşısındaki alana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Kompeksi ve  Kapalı Halı Saha Tesisi soyunma odalarının tuğla duvar ve çatı örgüsü tamamlandı. Kapalı saha taşıyıcı sisteminin de betonlarının bitirilmesinin ardından, taşıyıcı çeliklerin montajına başlandı.

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
FİFA standartlarına uygun olarak yapılan sentetik çim saha 30 x 50 ebadında yapılacak. Soyunma odaları, duşlar, idareci ve hakem odaları, tuvalet ve kazan dairesinin yer alacağı 118 metrekarelik kullanım alanı bulunan bina ve 200 kişilik tribün de proje kapsamında yer alacak.

YENİ YILA HAZIR OLACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan ve inşaatının yüzde 65´inden fazlası tamamlanan projeye bu yıl haziran ayı içerisinde başlanmıştı. Yılbaşından önce bitirilmeye çalışılan proje toplam 352 milyon 850 bin YTL´ye mal olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!