Kursiyerlerin sertifika sevinci

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi kurslarının 2006-2007 eğitim dönemi sertifikaları dağıtılmaya başlandı. Çeşitli alanlarda kurs gören 17 bin 86 kursiyer başarı göstererek setifika almaya haz kazandı. Başarılı kursiyerler sertifikalarını, Belediye İş hanı B- Blok 4. kattaki KO-MEK Merkez Bürosu´ndan alabilir.

17 BİN 86 KURSİYER BAŞARILI OLDU
Kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi kursları 2006-2007 eğitim döneminde 25 bini aşkın kursiyere kaynakçılıktan dil eğitimine, mefruşattan bilgisayara, resimden Türk mutfağına kadar çeşitli branşlarda eğitim verdi.
31 ayrı kurs merkezinde eğitim alan ve yapılan sınav sonrası başarılı olan 17 bin 86 kursiyer setifikalarını Ekim ayına kadar KO-MEK merkez bürosundan alabilecekler. Ekim ayından sonra 2007-2008 eğitim dönemi başladıktan sonra eğitim aldıkları kurs merkezlerinden sertifikalarını alabilecekler.

SETİFİKALARINI ALDILAR
2006-2007 eğitim döneminde başarı gösteren kursiyerler sertifikalarını Ağustos ayının başından itibaren KO-MEK merkez bürosundan almaya başladılar. Hanife Marangoz bilgisayar, Tenzile Çakmaklı bilgisayar Ali Yurttav bilgisayar, Japonca-1, Japonca-2 ve Suat Bıçak İngilizce sertifikası alan kursiyerlerden bazıları. Ağustos ayı itibariyle 600 kursiyer sertifika aldı.