Kültür ve Spor şenlikleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir ayda 70 etkinlik yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür ve Spor Etkinlikleri dün boks maçları ile başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür ve Spor Etkinlikleri dün boks maçları ile başladı. Atatürk Spor Salonu´nda başlayan etkinliklerin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, bir ay içinde 70 ayrı etkinlik yapacaklarını söyledi.

ETKİNLİKLERE DAVET
Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 28 Haziran Kurtuluş Gününü de içine alan etkinliklere dün start verildi. Atatürk Spor Salonu´nda İstiklal Marşı okunarak başlayan etkinliklerin açılış konuşmasını yapan Sait Karaçorlu, bütün Kocaeli halkını bu etkinliklerde görmek istediklerini söyledi. Karaçorlu, “Etkinliklerimiz bir ay sürecek ve toplam kültür, sanat, spor gibi alanlarda 70 değişik etkinliğimiz olacak. Herkesin kendine göre ilgi alanı bulacağı etkinliklerimiz sayesinde ilimiz yaz sezonunda aktif günler yaşayacaktır” dedi.

İKİ BAYAN BOKSÖR VAR
Boks maçları ile başlayan etkinliklere, İstanbul, Kocaeli, Düzce´den birer, Sakarya´dan ise iki olmak üzere 5 takım katıldı. Toplam 66 boksör arasında iki bayan boksörde bulunuyor. Alt minik, üst minik, yıdız ve gençlerden oluşan kategorilerde yapılan boks müsabakalarında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!