Kültür Gezilerine spor katkısı

Geziye katılan Gebzeli çocuklar için Sekapark`ta mini turnuvalar düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği Gebze Kültür Gezileri´ne sporun birleştirici güzelliği de katkı yapıyor. Gezilere aileleriyle birlikte katılan Gebzeli çocuklar için mini futbol, basketbol ve tırmanma turnuvaları düzenlendi. Dalında uzman antrenörler gözetiminde yapılacak turnuvalar Sekapark Spor Tesisleri´nde gerçekleştirilecek.

SPORLA GELEN DOSTLUK
Sporun kişileri birbirine yaklaştırıcı ve kaynaştırmacı yönünü kullanmak amacı ile gerçekleştirilen faaliyetlere Gebze Kültür Gezisi katılımcılarının çocukları büyük ilgi gösterdi. Aileler de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği spor etkinliklerinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

SEKAPARK SPOR TESİSLERİNDE
Yapılan spor müsabakaları futbol, basketbol, dağcılık (tırmanma) dallarından oluşuyor. Futbol antrenörü Osman Şimşek, Basketbol antrenörü Hüseyin Serim ve Dağcılık antrenörü Cem Kaba tarafından yürütülen spor etkinliklerine Sekapark Spor Tesisleri evsahipliği yapıyor.