Kültür Adası´nda Türk El Sanatları kursu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Kültür Sanat ve Eğlence Festivali adı altında hizmet veren fuarda, kültürel etkinliklere ağırlık vermeye devam ediyor.

1.5 AY BOYUNCA
Bu yıl ilk kez Gulfstar girişi yakınındaki standlarda oluşturulan Kültür Adası`nda, önümüzdeki 1.5 ay boyunca geleneksel Türk el sanatları ile ilgili kurslar gerçekleştirilecek. Kurslara katılacak olan Kocaelililer, bir yandan hat, tezhip ve çini gibi el sanatlarının inceliklerini uzmanlardan öğrenirken, diğer yandan da gerçekleştirecekleri eserleri fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

UYGULAMA SAATLERİ
Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Daire Başkanlığı tarafından organize edilen kurslara dileyen herkes katılabilecek. Salı ve çarşamba günleri 19.00 ile 21.00 saatleri arasında çini süsleme sanatı, perşembe ve cuma yine 19.00 – 21.00 arasında ebru sanatı, cumartesi günleri ise 18.00 ile 21.00 saatleri arasında hat ve tezhip sanatı kursu var.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN
Hat, tezhip, ebru ve çini kurslarına katılmak isteyenler konu ile ilgili geniş bilgi için Konservatuar Müdürlüğü`ne ait 322 13 88 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!