Köyler için ihale

Büyükşehir köylerdeki üst yapı çalışmaları için gereken malzemeleri almaya devam ediyor

19 bin metre tül 60 bin metrekare parke döşenecek

Köy yollarında kent standardı yakalamanın çabasında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki iddiasını sürdürüyor. İşe alt yapı ile başlayan ve büyük oranda bu çalışmasını tamamlayan Büyükşehir, üst yapı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir köylerdeki üst yapı çalışmalarında kullanacağı 60 bin metrekare parke ve 19 bin metre tül malzemesi için dün (Cuma) bir ihale gerçekleştirdi.

4 FİRMA KATILDI
Büyükşehir Belediyesi´nde gerçekleştirilen ihaleye 4 firmadan teklif geldi. İhalede en yüksek teklifi 766.750 YTL ile As Beton ve Parke Elamanları verirken, en düşük teklif 683.900 YTL ile Çinisan Beton Elemanları Firması´ndan geldi. Komisyonun yapacağı incelemelerin ardından ihaleyi kazanan firma önümüzdeki günlerde açıklanacak.
İhaleyi alan firma Kocaeli´nin tüm köylerine 60 bin metrekare parke ve 19 bin metre tül döşeyecek.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri  :

Çinisan beton                       683 Bin 900 YTL
Aytaş inşaat                        745 Bin 200 YTL