Köyler, asfaltlanmaya hazır

Yassıbağ ve Akmeşe yolunda stabilize yol çalışmaları sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir yandan köy yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirirken diğer yandan da ulaşımı daha kolay hale getirmek için yeni ara bağlantı yolları açmaya devam ediyor.

10 KİLOMETRE STABLİZE

Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü ekipleri, asfaltsız köy yolu kalmaması amacıyla Merkez İlçe´ye bağlı Yassıbağ (Tekkeköy)içinde 2, Akmeşe´nin Değirmen yolunda ise 8 kilometre uzunluğunda stablize yol çalışması yapıyor.

PATİKA YOLLAR GENİŞLİYOR

Ekipler, toprak ve patika olan yolları bir yandan genişletip diğer yandan da dolgu taş dökerek yolun stablize olmasını sağlıyor. Hazır hale getirilen yollar, program doğrultusunda yaz aylarında asfaltlanmaya başlanacak.

BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR

Toprak yollarının stablize haline gelmesinden son derece memnun olan Yassıbağ (Tekkeköy) azaları Erol Yılmaz ve Veysel Kaçar, “Köyümüzün yıllardır bozuk olan yolu asfaltlanmaya hazır hale getirildi. Kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulduk. Büyükşehir´e bizleri unutmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.