Köye Hizmet Gebze ve Derince´de

Büyükşehir kışın bozulan köy yolarını onarmaya devam ediyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kışın bozulan köy yollarının onarımını sürdürüyor. Köye Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri, Gölcük ve beldelerinden ardından

Büyükşehir kışın bozulan köy yolarını onarmaya devam ediyor.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kışın bozulan köy yollarının onarımını sürdürüyor. Köye Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri, Gölcük ve beldelerinden ardından şimdi de Gebze ve Derince´deki köy yollarının tamirine başladı.



ÖNCE TESPİT
Yetkililer, kışın sert geçmesi nedeniyle köy yollarının yıprandığını belirterek, “Heyelan ve kaymalar nedeniyle köy yolları özellikle sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor. Kışın buzlanma nedeniyle atılan tuzun da bu yıpranmada büyük etkisi var. Havalar düzelir düzelmez onarım çalışmalarımızı başlattık” dedi.

GEBZE KÖYLERİ
Öte yandan çalışma çerçevesinde Gebze´nin Mollafenari, Cumaköy, Kadıllı, Ovacık ve Hatipler köy yollarında toplam 23 kilometrelik asfalt ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

DERİNCE KÖYLERİ
Derince ilçesine bağlı Doğancılar,Balkancılar, Üçtepeler, Ormantepesi, Geredeli Divanı köy yollarında başlatılan 13 kilometre uzunluğundaki asfalt yama ve onarım çalışmaları ise sürüyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!