Köy yolları parke döşeniyor

Kandıra`dan Karamürsel`e kadar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra´dan Karamürsel´e kadar tüm köy yollarındaki üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Yol ekipleri yaz aylarının verdiği avantajla köylerde parke ve çevre düzenlemesi yapıyor. Fen İşleri  ekipleri bu çerçevede 2007 yılı sonuna kadar köylerde 180 bin metre kare parke döşemesi yapacak.

 

KANDIRA
Kandıra´nın köylerindeki  çalışmalar içinde Kerpe´nin Menekşe, Karanfil ve 9. Sokakları 2 bin 500 metre kare parke ile döşendi. Kaymaz Araman Köyü´ne 4 bin 300, Akçakese köyüne 2 bin 500, Kabaağaç köyüne, 2 bin 200 ve Beylerbeyi Köyüne de 7 bin 500 metre kare parke döşemesi yapıldı.

MERKEZ
Merkez köylerdeki çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Ekipler Şahinler köyüne 5 bin metre kare, Güvercinlik Köyüne bin 500 metre kare ve Ketence köyüne ise 2 bin 500 metre kare parke döşemesi yaptı.

DERİNCE VE KÖRFEZ
Derince ilçesine bağlı Terziler köyüne 2 bin 500 metre kare ve Çavuşlu köyüne de 8 bin metre kare parke döşeyen Fen İşleri ekipleri Körfez ilçesine bağlı Şemşettin köyüne 2 bin 200, Sevindikli köy yollarına da 2 bin 500 metre kare parke  hizmeti götürdü.

GÖLCÜK VE KARAMÜRSEL SIRADA
Bu arada önümüzdeki günlerde Gölcük ve Karamürsel ilçelerine bağlı köylerde de parke çalışması yapılacak. Bu çerçevede Gölcük´ün  Hasaneyn köyüne 4 bin, Ümmiye köyüne de 2 bin 400 metre kare parke döşenecek. Karamürsel´in Karapınar köyüne 2 bin 300, Çamcukur Köyüne de bin 500 metre kare parke çalışması yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!