Köy yolları parke döşeniyor

Kış nedeniyle tahrip olan yolların onarımı sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış nedeniyle tahrip olan ve bozulan köy yollarını, aynı sıkıntıyı yeniden yaşamamak için parke döşüyor. Köye Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışma, hem köy meydanları, hem köy yollarında yaşanan çileyi sona erdiriyor.

OVACIK KÖYÜ´NDE ÇALIŞMA
Bahar ile birlikte hasar tespit çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi Köye Hizmet Daire Başkanlığı, bu hasarları gidermek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Köye Hizmet Daire Başkan Vekili Hüseyin Karakullukçu, “2005-2006 yılı kış sezonunda yağan kar ve yağmur nedeniyle bozulan, heyelan ve kaymalar meydana gelen köy yollarında sürücü emniyetini sağlamak amacıyla öncelikli olarak tespit çalışması yaptık. Tespit çalışmalarımız sırasında  yeterince hizmet almamış köylerimizi de belirledik. Bunlardan birisi olan Ovacık köyümüzde parke çalışmalarımız devam etmektedir “dedi.

HER KÖYE ULAŞACAĞIZ
Gebze İlçesi´nde Mollafenari , Cumaköy, Kadıllı, ve Hatipler köy yollarında toplam 23 kilometre uzunluğunda asfalt ve onarım çalışması yaptıklarını belirten Karakullukçu, “Büyükşehir olarak tüm bölgelerimizde yolu açılmamış, sokakları parke veya asfalt yapılmamış köyümüzün kalmaması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Ovacık köy muhtarı Cemal Uluçay ve Mudarlı köy muhtarı Rıfkı Cemil Kara, köylerine gelen hizmetten memnun olduklarını belirttiler.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!