Köy yolları için mıcır alınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Solaklar Asfalt Şantiyesi bünyesinde köy yollarında kullanılmak üzere Taş tozu mıcır alımı ihalesini gerçekleştirdi.

3 FİRMA KATILDI
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´ın başkanlığında yapılan Taş tozu mıcır alımı ihalesine 3 firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan Kocak Taş Ocağı 1 milyon 902 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, Simge MAT firması 2 milyon 746 bin 500 YTL teklif verdi. İhaleye katılan Küçükkaya Ltd. Şti firması da 2 milyon 100 bin  YTL teklif verdi.

120 BİN TON TAŞ TOZU ALINACAK
Fen İşleri Daire Başkanlığı´nın Solaklar Şantiyesi bünyesinde köy yollarında kullanılmak üzere 120 bin ton taş tozu, 80 bin ton 1 Nolu mıcır ve 50 bin ton 2 nolu mıcır alınacak. İhaleyi alacak olan firma 210 takvim günü içinde taş tozu, 1 nolu mıcır ve 2 nolu mıcırı teslim edecek.