Köseköy´e muhteşem tesis

Büyükşehir, içinde her türlü aktivitenin yapılacağı kültür merkezi yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelere yönelik kültür merkezi yapımını sürdürürken, Köseköy´de yapılan kültür merkezi, her türlü sosyal etkinliğe cevap verebilecek kapasitede inşa ediliyor. 2008 yılında hizmete girmesi hedeflenen bina, engelli vatandaşlara da hizmet verebilecek.

3 BLOKTAN OLUŞUYOR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Köseköy´de yaptırılan kültür merkezi, birbirine bitişik 3 bloktan oluşuyor. Kaba inşaatının yüzde 30´u tamamlanan kültür merkezinde, deprem koşullarına dayanıklı olarak kuruluyor. Kültür merkezinin dış cephesi granit kaplama yapılacak. 3 bloklu kültür merkezinde, sünnet, düğün, tiyatro gibi etkinlikler yapılabilecek.

ENGELLİLER UNUTULMADI
Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı projeyi hayata geçirirken, özellikle engelli vatandaşları da unutmadı. İçinde çok amaçlı salon, düğün salonu ve hizmet birimlerinin yer alacağı kültür merkezinden engelli vatandaşlar da yararlanabilecek. Bunun için özürlü asansörü, her katta özürlü rampaları yapılıyor. Yapımına Ağustos ayında başlanan bina, 1 milyon 590 bin YTL´ye mal olacak ve 2008 yılının Nisan ayında hizmete açılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!