Köseköy Mahallesi´ne de park yapılacak

Büyükşehir, eski belediye binasının çevresini güzelleştirecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli`nin tüm ilçe ve beldelerini yeşille buluşturmaya, parklarla donatmaya, atıl alanları değerlendirerek halkın kullanımına sunmaya devam ediyor. Bu çalışmalardan biri, yakında Köseköy beldesine bağlı Köseköy Mahallesi`nde gerçekleştirilecek.

NELER YER ALACAK?
Köseköy eski Belediye Binası ile hemen arkasında bulunan Merkez Camii`nin etrafını kapsayan çevre düzenlemesi çalışmaları sayesinde, bölge 2 bin 800 metrekare yeşil alan kazanacak. Uzun yıllar boş vaziyette bulunan cami önündeki alan değerlendirilecek, bölgeye çocuk oyun alanları, cafe, oturma grupları, şadırvan ve WC yapılacak. Böylece bölge sakinleri özellikle yaz aylarında ailece oturup dinlenebilecekleri bir mekana kavuşacak.

İHALEYE 6 FİRMA KATILDI
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar için, Büyükşehir`de önceki gün (Çarşamba) yapılan ihaleye toplam 6 firma katıldı. İsmail Çınar 440 bin YTL ile en düşük teklifi veren isim olurken, en yüksek teklif 685 bin 854 YTL ile Rena Peyzaj`tan geldi. Muhammen bedeli 599 bin 824 YTL olarak belirlenen “Köseköy Mahallesi Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi” çalışması, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 8 ay içinde tamamlanacak.

FİRMALAR  TEKLİFLERİ
İsmail Çınar  440 bin YTL
Yeditepe Peyzaj  496 bin 200 YTL
BL-MY   544 bin 571 YTL
Müsel   548 bin 91 YTL
Betula Peyzaj  652 bin 320 YTL
Rena    685 bin 854 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!