Körfez´de yan yol asfaltla kaplandı

Büyükşehir Belediyesi D-100`e paralel yan yolun üstyapısını tamamladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Körfez İlçesi´nde D -100 Karayolu´na paralel olarak yaptığı yan yolun üstyapı düzenlemesini tamamladı. Yolun tamamı asfaltla kaplanarak, hizmete açılması, bölge halkını sevindirdi.

ÇİLE SONA ERDİ
Körfez İlçesi´nde Otoban gişeleri alt geçidinden başlayıp, Körfez Belediyesi´ne kadar çıkan yan yol, yaklaşık 8, 5 metre genişliğinde inşa edildi. Trafik yükünü büyük oranda azaltarak, ilçede yaşanan ulaşım sıkıntısını giderecek olan 3 kilometre uzunluğundaki yol, tamamen yenilendi. Yola 9 santimetre kalınlığında binder, 6 santimetre kalınlığında da aşınma tabakası döşendi.

 

TAMAMEN ASFALTLANDI
Büyükşehir Belediyesi yola 2, 5 metre genişliğinde tretuar yaptırırken, yolun tamamına bariyer konuldu. Körfez İlçesi´nin kuzeyi için büyük önem taşıyan ve uzun süredir asfaltlanmayan yan yolun tamamlanarak trafiğe açılması, vatandaşları mutlu etti. Bölge esnafı ve mahalle halkı, özellikle her yaz tozdan kapı ve pencere açamamaktan yakınırken, yaptığı asfaltlama çalışması ile bu çilelerini gideren Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!