Körfez, Körfez´le barışacak

Tütünçiftlik ve Yarımca`da yürütülen sahil çalışmaları şekillenmeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Yarımca ve Tütünçiftlik sahillerinde yaptığı çalışmalar şekillenmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Yarımca ve Tütünçiftlik sahillerinde yaptığı çalışmalar şekillenmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu yapılan çalışmaları yerinde incelerken, Körfez İlçesi´nde yaşayanların denizle barışacağını söyledi.

PEHLİVAN BİLGİ VERDİ
Körfez sahillerinde yürütülen çalışmalar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken, Genel Sekreter Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Körfez sahillerinde incelemelerde bulundu. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, sahil düzenleme çalışmaları hakkında Karaloğlu´na bilgi verdi. Çalışma yapılan yerleri gezdiren Pehlivan, Büyükşehir Belediyesine çalışmaları için teşekkür ederken, sahil düzenlemesi sayesinde ilçenin rahat bir nefes alacağını ifade etti.

HALK DENİZLE BARIŞACAK
Tütünçiftlik kıyılarında 44, Yarımca kıyılarında ise 111 dönümlük alanda sürdürülen çalışmalarda sahil düzenlemesi yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Deniz kenti olmasına karşın, denizle hiçbir bağı kalmayan Kocaeli´de bu sorunu gidermeye çalıştıklarını belirten Genel Sekreter Münir Karaloğlu, “İnsanımız bu sahilleri istediği gibi kullanıp, denizin keyfini çıkarsın istiyoruz. Bu sahillerde Körfez insanı Körfez ile barışıp, birbirine kavuşacak” dedi. İki etap halinde yapılan çalışmada Körfez ilçesinin sahillerine 6 milyon YTL´lik yatırım yapılacak. 2007 yılının yaz sezonunda insanlar sahilde gezip, dinlenebilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!