Konservatuarda ön kayıt süreci sona erdi

Yetenek sınavlarına girmek için 420 kişi ön kayıt yaptırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı´nın yeni eğitim öğretim döneminde sınavla alacağı öğrenciler için açtığı ön kayıt süreci sona erdi. Konservatuar sınavlarına katılmak için 420 kişi kayıt yaptırdı. Konservatuara bu yıl 292 kişi alınacak.

 

SINAVLAR 8-9 EYLÜL´DE  
Ön kayıt sürecinin bitmesiyle öğrencileri yetenek sınavı heyecanı sardı. Konservatuarın çeşitli bölümlerine kayıt yaptıran öğrenciler 8-9 Eylül tarihleri arasında tercih ettikleri bölümlerin sınavlarına girecek.

SINAV TARİHLERİ VE YERLERİ
Batı Müziği Bölümü´nün sınavı 8 Eylül Cumartesi, Türk Müziği Bölümü´nün sınavı ise 9 Eylül Pazar günü yapılacak. Her iki müzik bölümünün sınav yeri ise Leyla Atakan Kültür Merkezi olarak belirlendi. 8 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Resim Bölümü yetenek sınavı ise Anıtpark içindeki Güzel Sanatlar Merkezi´nde yapılacak. Ön kayıt çerçevesinde en fazla ilgiyi gören Bale Bölümü´nün sınavı ise 9 Eylül Pazar günü SDKM´de yapılacak.

Yetenek sınavlarının sonuçları 12 Eylül Çarşamba günü açıklanacak. Konservatuardaki yeni eğitim öğretim dönemi ise 22 Eylül Cumartesi günü başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!