Konservatuarda ders zili

Büyükşehir Konservatuarı yeni eğitim dönemine yeni öğrencileri ile başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, 2006-2007 eğitim öğretim dönemine başladı. Geçen hafta start alan ders yılı içinde 247 yeni öğrenci, Türk Halk, Türk Sanat, Bale, Batı Müziği ve Plastik Sanatlar gibi çeşitli branşlarda eğitim alacak.

SON DERS 20 HAZİRAN´DA
Haftanın 7 günü, sabah 09.00´dan akşam 20.00´ye kadar hizmet veren Konservatuarda, 5 Ekim itibariyle başlayan yeni eğitim dönemi, 20 Haziran´da sona erecek. Yıl sonunda sınıf geçme sınavlarına katılacak olan öğrenciler ise, bir yıl boyunca aldıkları eğitimi yıl sonu konserleri ile kamuoyu önünde sergileme imkanı bulacak.

Türk Müziği ve Plastik Sanatlar bölümleri 4, Batı Müziği bölümü 6, Bale bölümü eğitimi ise 8 yıl sürecek.

HANGİ MERKEZLERDE?
Bale dersleri Süleyman Demirel Kültür Merkezinde, güzel sanatlar bölümü dersleri Anıt Park bölgesindeki Güzel Sanat Eğitim Merkezi´nde, müzik eğitim dersleri ise Fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi Konservatuar Şube Müdürlüğü binasında gerçekleştiriliyor.

HANGİ BÖLÜMLERDE?
Konservatuarda verilen dersler: Klasik gitar, bas gitar, bateri, keman, piyano, viyola, çello, yan flüt, trompet, klarnet, bağlama, ney, kanun, ud, klasik kemençe, tasavvuf korosu, seramik, heykel, hat, tezhip, ebru, resim (yetişkin ve çocuk), Batı Müziği ses eğitimi, Türk Halk Müziği ses eğitimi, Türk Sanat Müziği ses eğitimi, bale.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!