Komutandan Başkan´a iade-i ziyaret

Oramiral Yiğit Büyükşehir Belediyesi`ne gelişinde törenle karşılandı.

Donanma Komutanlığı görevine atanan Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na iade-i ziyarette bulundu. Donanma Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit  Büyükşehir Belediyesi´ne gelişinde Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tarafından törenle karşılandı. Görüşme öncesinde Donanma Komutanı Oramiral Yiğit, Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER DE KATILDI
Başkan Karaosmanoğlu ve Oramiral Yiğit daha sonra Başkanlık Makamı´nda bir araya geldi. Görüşmede Başkan Vekili İlyas Şeker ile Genel Sekreter Yardımcıları Ersin Yazıcı ve Dr. Mustafa Çöpoğlu da hazır bulundu.

 

İADE-İ ZİYARET
Donanma Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, göreve başlaması nedeniyle kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı´na iadeyi ziyarette bulunduğunu kaydetti. Oramiral Eşref Uğur Yiğit, “Başkan Karaosmanoğlu´nun şahsında tüm Kocaelililere en iyi dileklerimi gönderiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızla görev sürem içinde sıkı bir işbirliği içinde çalışacağımıza inanıyorum” dedi.


 
BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu da Oramiral Eşref Uğur Yiğit´in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.  Oramiral Yiğit´e görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosamonoğlu, karşılıklı işbirliği içinde Kocaeli´ne faydalı çalışmalar yapacaklarını belirtti.

KARŞILIKLI HEDİYE VERDİLER
Donanma Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Başkan Karaosmanoğlu´na ziyaret anısına “İstiklal Harbi´nde Bahriyemiz”adlı bir kitap hediye ederken, Başkan Karaosmanoğlu da Donanma Komutanı´na Kocaeli´nin simgesi saat kulesi maketini sundu. Başkan Karaosmanoğlu misafirine, karşılamada olduğu gibi uğurlamada da kapıya kadar eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!