Komek Kurslarına Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

“Bizler de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yöneticileri olarak gençlerimizi fazlasıyla önemsiyor, onları geleceğin üstün değerleri olarak ülkemize kazandırmak istiyoruz. Bu amaçla 38 dalda düzenlediğimiz kurslarda gençlerin bilgi ve becerisini artırarak onları meslek sahibi yapmayı hedefliyoruz. KOMEK adı altında açılan kurslarımıza tam 6 bin kişinin müracaatı bu konuda yaptığımız çalışmanın ne kadar isabetli olduğunu göstermektedir. Bizler bu vesileyle gençlerimizi tüketici olmaktan çıkarıp eller

Komek Kurslarımıza Kayıt Yaptıracak Kursiyerlerimize Önemli Not:

Komek Kurslarına Kayıtlar 19-09-2005 tarihinden sonra Şahsen kurs merkezlerine başvurularak yapılacaktır.

KO-MEK İrtibat Telefon : 325 63 63 - 325 14 05

                              hspace=0   hspace=0

“Bizler de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yöneticileri olarak gençlerimizi fazlasıyla önemsiyor, onları geleceğin üstün değerleri olarak ülkemize kazandırmak istiyoruz. Bu amaçla 38 dalda düzenlediğimiz kurslarda gençlerin bilgi ve becerisini artırarak onları meslek sahibi yapmayı hedefliyoruz. KOMEK adı altında açılan kurslarımıza tam 6 bin kişinin müracaatı bu konuda yaptığımız çalışmanın ne kadar isabetli olduğunu göstermektedir. Bizler bu vesileyle gençlerimizi tüketici olmaktan çıkarıp ellerinde sertifika bulunan üreticiler konumuna getiriyoruz.”

2005-2006 DÖNEMİ KAYITLARI EYLÜLDE
Öte yandan yoğun ilgi nedeniyle 2004-2005 dönemi kayıtları tamamen doldu. Yetkililer, 2005-2006 dönemi kayıtlarını eylül ayı itibariyle başlatacaklarını ve bu dönemde yeni branşlar açılacağını ifade etti.

UZMAN EĞİTMENLER
20 kişiden oluşan sınıflarda dersler, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Açılan kurslarda ders saati ise branşına göre 100 ile 200 saat arasında farklılık gösteriyor.


İYİ NESİL YETİŞTİRMELİYİZ
Yeniköy Belediyesi Komek Eğitim Merkezi açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker “Öncelikli olarak yaptığınız bu kutsal görev için hepinize teşekkür ediyorum. Bu ülkenin geleceği için eğitimli gençlere ihtiyaç var. Geri kalmışlığın önüne geçebilmek, ekonomik gelir düzeyini artırabilmek,ülkemizin her alanda gelişmiş dünya ülkeleri ile yarışabilmesini sağlamak için öncelikli olarak yetişen genç nesillerin iyi eğitilmesi şarttır. Kısacası Türkiye`nin,şu anda uydu çağını yaşayan gelişmiş ülkelerle yarışabilmesi için,gençlerine sahip çıkması,onları iyi bir eğitimden geçirerek,ülkesine ve topluma yararlı,üretken bireyler haline getirmesi gerekmektedir” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!