Kocaeli`ye “havadan” yakın markaj

İlimizin en üst düzeydeki yetkilileri, gerçekleştirilmesi düşünülen projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Pazar günü ilimizi havadan gezdi.

Çevre ve Orman Bakanlığı`na ait bir helikopterle Kandıra`dan Gebze ve Karamürsel`e kadar geniş bir kesimi kuş bakışı gözlemleyen heyet, Kocaeli`nin önümüzdeki 40-50 yılını şekillendirecek projeler üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

 







ÖNCE PROJELER ÜZERİNDE

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Kocaeli Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Bünyamin Karaca helikopter turu öncesinde, Grand Yükseliş Oteli`nde birkaç proje üzerinde değerlendirmelerde bulundu, burada özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`den ayrıntılı bilgi aldı.

GEZİLEN YERLER

Daha sonra helikoptere binen heyet, İzmit sahilini, Kartepe`de inşaatı tamamlanmak üzere olan oteli, İZAYDAŞ tesislerini, SEKA ve TÜPRAŞ`ı, Kocaeli Üniversitesi`nin Umuttepe Kampusü`nü, Kandıra sahillerini, Gündoğdu, Akçakoca ve İlimtepe Konutları bölgesini, Gölcük ve Karamürsel sahilini, Dilovası`ndaki sanayi tesislerini, Gebze Taşocakları`nı havadan gördü.




Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

Bizi;
sosyal medyada takip edin!