Kocaelispor´dan Karaloğlu´na özel forma

Kocaelispor´un çiçeği burnunda başkanı Serhan Gürkan, Kulüp Genel Müdürü Mehmet Alkılıç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu´na nezaket ziyaretinde bulundu. Serhan Gürken, ziyaret sırasında çerçeveletilmiş ve sırtında Münir Karaloğlu yazan 41 numaralı Kocaelispor formasını, Genel Sekreter´e hediye etti.

KATKILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan genel kurulda Kocaelispor Başkanlığı görevini üstlenen Serhan Gürkan, teknik direktör sorunu çözümledikten sonra, gelecek yıl için birinci lige yükselme parolası ile transfer çalışmalarına da hız verdi. Gürkan, yoğun temposunun arasında Kocaelispor´a her zaman destek olup, sahip çıkanlara da nezaket ziyaretinde bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu´na ziyaret eden Gürkan, kulübe verdiği destekler için teşekkür etti ve aynı destekleri bu yıl da beklediklerini söyledi. Gürkan, “Sizin maddi ve manevi desteğiniz, kendimizi daha güçlü hissetmemizi sağlayacaktır. Özellikle birinci lige yükselme yolunda vereceğiniz destek, hedefimize varmamız için bize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

ÖZEL FORMA
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan´a yeni görevinde başarılar diledi. Kocaelispor´un başarısı için herkesin çalışması ve destek olması gerektiğini belirten Karaloğlu, sivil toplum kuruluşları ile sanayicilerin kulübe sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Yöneticisi, futbolcusu, teknik adamı, taraftarı, sivil toplum kuruluşları ve kent yöneticileri tam bir kenetlenme gösterirse, başarı gelir. Ben bu yıl Kocaelispor´un başarılı olup, yeniden birinci lige yükseleceğine inanıyorum. Bu kent insanı bunu hak ediyor” dedi. Ziyaret sırasında Başkan Gürkan, sırtında Münir Karaloğlu yazan 41 numaralı Kocaelispor formasını Genel Sekreter´e hediye etti. Karaloğlu forma için teşekkür etti.