Kocaeli´nin güzellikleri belgelendi

4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması`nda bin 14 eser yarışacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması´na, Kocaeli´nin yanı sıra Türkiye´nin dört bir yanından katılım oldu. 7´den 77´ye herkesin büyük ilgi gösterdiği yarışmaya 236 kişi bin 14 eserle katıldı. Jüri yarın toplanarak eserleri değerlendirecek.

DEĞİŞİK İLLERDEN KATILIM
Henüz ikincisi düzenlenmesine karşın, Türkiye´nin dört bir yanında adından söz ettiren 4 Mevsim Kocaeli Yarışması, herkesin ilgi odağı haline geldi. Yarışmada İstanbul hemen hemen her ilçesi ile temsil edilirken, Aydın, Adapazarı, Eskişehir, Bingöl, Ankara, Bursa, Afyon, Antalya ve Adana´dan da sanatçılar Kocaeli´ne gelerek çektikleri fotoğrafları yarışmaya gönderdi. Kocaeli´nden ise yarışmaya en büyük ilgi Gebze´den geldi. Resmi olarak 236 kişinin katıldığı yarışmada bin 14 eser değerlendirilmeye layık bulundu.

SONUÇLAR PAZARTESİ AÇIKLANACAK
Usta fotoğraf sanatçılarından oluşan seçici kurul, yarın bir araya gelerek fotoğrafları değerlendirecek. Jüri nihai kararını 6 Kasım Pazartesi günü açıklayacak. Dereceye giren eserler 19 Aralık Salı günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde sergilenecek. Yarışmada birinci 5, ikinci 4, üçüncü 3 bin YTL para ödülü kazanacak. Ayrıca Büyükşehir Özel ödülü 2, Jüri Özel Ödülü 1500 ve üç adet mansiyon da bin YTL para ödülü ile ödüllendirilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!